IDYA
TERMÉKEK

ELABEL

Az ELABEL a klinikai vizsgálatok logisztikáját támogató szoftvertermék.


IDMS

Az IDMS egy robusztus, moduláris dokumentumkezelő termékcsalád.


GARLIC

A közösségi gazdaság elveire alapozva járul hozzá az élelmiszer-pazarlás csökkentéséhez. 

IDYA
ELABELAz ELABEL a klinikai vizsgálatok logisztikáját támogató szoftvertermék. A vizsgálati minták raktározását, komplex csomagolási folyamatát, randomizálását valamint címkézését támogatja. Beépített, minden igényt kielégítő grafikus címkeszerkesztőt is tartalmaz. Lehetővé teszi a klinikai vizsgálatok grafikus megtervezését.

A szoftver megfelel a gyógyszeripari validálhatóság feltételeinek. A termék magába foglalja a validálási dokumentációt, magyar vagy angol nyelven; továbbá igény esetén támogatást tudunk nyújtani a validálási eljárás végrehajtásához.

Ha az ELABEL szoftver felkeltette érdeklődését, egy bemutató keretében szívesen ismertetjük Önökkel a szoftver részletes működését.


 

IDYA
IDMSAz IDMS egy robusztus, moduláris dokumentumkezelő termékcsalád. A következő modulokat foglalja magába:

  • Dokumentum tároló modul: A dokumentumok strukturált tárolását teszi lehetővé. A funkcionalitása címszavakban: verziókezelés, ugyanazon dokumentum több formátumban (pl. Word + PDF), több-kötetes dokumentumok, check-out / check-in, MS Office integráció, testreszabható attribútumok, mapparendszer, nagy fájlok (akár videók) támogatása
  • Dokumentum jóváhagyó modul: A dokumentumok szerkesztési – véleményezési – jóváhagyási / aláírási folyamatát támogatja. Tetszőleges munkafolyamat kialakítható (akár több szerkesztő / ellenőrző / jóváhagyó).
  • Dokumentum osztó modul: Bizonyos iparági minőségügyi szabványok előírják, hogy a vállalat dolgozói kontrollált módon kapjanak meg meghatározott típusú dokumentumokat (pl. SOP-kat, munkautasításokat), verziókezelt módon. Ez a modul a dokumentumok (és azok verzióinak) ellenőrzött kiosztását és visszahívását támogatja, osztólisták szoftveres kezelésével.

A modulok önállóan is telepíthetők, vagy egyedi igényekre szabott megoldás kiindulópontjaként is használhatók.

Az IDMS rendszer licencköltsége lényegesen kedvezőbb az elterjedt nagyvállalati dokumentumkezelő rendszerek (pl. Documentum, FileNet) licenc-költségéhez képest.


 

IDYA
GARLICVilágszerte, és az Európai Unióban is hatalmas méreteket ölt az élelmiszer-pazarlás. Ugyanakkor továbbra is létező jelenség az éhezés; a lakosság egy nem elhanyagolható része továbbra sem jut hozzá megfelelő minőségű, és elégséges mennyiségű élelmiszerhez.

Garlic informatikai platform a közösségi gazdaság (sharing economy) elveire alapozva járul hozzá az élelmiszer-pazarlás csökkentéséhez. Éttermek, cukrászdák, büfék, élelmiszer-boltok, stb. számára lehetővé teszi a maradék, egyébként kidobásra kerülő élelmiszerek hatékony akciós értékesítését, vagy rászorulókhoz történő azonnali eljuttatását. A rendszer a különböző jótékonysági szervezetek bevonására is alkalmas.

A platform korszerű mobil- és felhő-alapú technológiával került kiépítésre. Működésében szabadalmaztatott, hely-meghatározás alapján működő algoritmust használ.

 

 

 

 

© 2020 Idya Hungary Kft. Minden jog fenntartva.

logo off canvas