IDYA
TERMÉKEK

Dokumentumok szerkesztési, véleményezési és elektronikus aláírási folyamatát támogató rendszer.


Az IDMS egy robusztus, moduláris dokumentumkezelő termékcsalád.


Az ELABEL a klinikai vizsgálatok logisztikáját támogató szoftvertermék.

 

 

IDYA
DJR

 

A Dokumentum Jóváhagyó Rendszer (továbbiakban DJR) egy olyan nagyvállalati informatikai rendszer, amely a dokumentumok jóváhagyását, véleményezését, akár szerkesztését, valamint azok központi hitelesítő rendszerben történő elektronikus aláírását egyszerűen és felhasználóbarát módon teszi elérhetővé a felhasználók számára.

A DJR olyan központi szolgáltatás, amely kiváltja a hagyományos (papír+toll), email vagy egyéb „manuális vezérlésű” dokumentum jóváhagyási, köröztetési és aláírási folyamatokat.

A DJR azonban nem csupán a manuális indítású aláírási folyamatokat képes kezelni. Az egyéb rendszerekkel való kommunikációra kialakított interfészének köszönhetően képes integrálódni a létező folyamatokba, az azokat megvalósító rendszerekkel.

Az aláírók és véleményezők a DJR rendszer segítségével egy egyszerű és letisztult webes felületen kezelhetik az aláírási és véleményezési feladataikat. A rendszer archiválja az aláírt dokumentumokat és visszakereshetővé teszi az aláírók és a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók számára.

 
  

IDYA
IDMSAz IDMS egy robusztus, moduláris dokumentumkezelő termékcsalád. A következő modulokat foglalja magába:

  • Dokumentum tároló modul: A dokumentumok strukturált tárolását teszi lehetővé. A funkcionalitása címszavakban: verziókezelés, ugyanazon dokumentum több formátumban (pl. Word + PDF), több-kötetes dokumentumok, check-out / check-in, MS Office integráció, testreszabható attribútumok, mapparendszer, nagy fájlok (akár videók) támogatása
  • Dokumentum jóváhagyó modul: A dokumentumok szerkesztési – véleményezési – jóváhagyási / aláírási folyamatát támogatja. Tetszőleges munkafolyamat kialakítható (akár több szerkesztő / ellenőrző / jóváhagyó).
  • Dokumentum osztó modul: Bizonyos iparági minőségügyi szabványok előírják, hogy a vállalat dolgozói kontrollált módon kapjanak meg meghatározott típusú dokumentumokat (pl. SOP-kat, munkautasításokat), verziókezelt módon. Ez a modul a dokumentumok (és azok verzióinak) ellenőrzött kiosztását és visszahívását támogatja, osztólisták szoftveres kezelésével.

A modulok önállóan is telepíthetők, vagy egyedi igényekre szabott megoldás kiindulópontjaként is használhatók.

Az IDMS rendszer licencköltsége lényegesen kedvezőbb az elterjedt nagyvállalati dokumentumkezelő rendszerek (pl. Documentum, FileNet) licenc-költségéhez képest.


 

IDYA
ELABELAz ELABEL a klinikai vizsgálatok logisztikáját támogató szoftvertermék. A vizsgálati minták raktározását, komplex csomagolási folyamatát, randomizálását valamint címkézését támogatja. Beépített, minden igényt kielégítő grafikus címkeszerkesztőt is tartalmaz. Lehetővé teszi a klinikai vizsgálatok grafikus megtervezését.

A szoftver megfelel a gyógyszeripari validálhatóság feltételeinek. A termék magába foglalja a validálási dokumentációt, magyar vagy angol nyelven; továbbá igény esetén támogatást tudunk nyújtani a validálási eljárás végrehajtásához.

Ha az ELABEL szoftver felkeltette érdeklődését, egy bemutató keretében szívesen ismertetjük Önökkel a szoftver részletes működését.
© 2022 Idya Hungary Kft. Minden jog fenntartva.

logo off canvas