IDYA
SZOLGÁLTATÁSAINK

Nagyvállalati dokumentum kezelés

Cégünk több, mint 15 éve foglalkozik nagyvállalati dokumentumkezelő megoldások kialakításával, támogatásával.


Gyógyszeripari szoftverek

Cégünk a legnagyobb magyarországi gyógyszeripari cégek számára készít szoftvereket.


Egyedi szoftverfejlesztés

Több, mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk nagyvállalati szoftverek specifikálása, tervezése, fejlesztése, bevezetése, támogatása területén.

IDYA
Üdvözöljük az IDYA Hungary Kft. oldalán!

 

Cégünk magyar tulajdonú vállalkozásként működik 1999 óta. Szoftverfejlesztéssel és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozunk. Célunk az igényes, magas minőségű, az ügyfél igényeihez igazodó, robusztus és skálázható szoftverek készítése.

Ügyfeleink kiszolgálását szakképzett tanácsadók, szoftvermérnökök, tesztmérnökök, dokumentációs szakemberek végzik.

Forduljon hozzánk bizalommal!


 

IDYA
Nagyvállalati dokumentum kezelés


Cégünk több, mint 15 éve foglalkozik nagyvállalati dokumentumkezelő megoldások kialakításával, támogatásával. Mély szakmai ismeretekkel és hosszú évek tapasztalataival a hátunk mögött kínáljuk szolgáltatásainkat, legyen szó akár a nagyvállalati „dobozos” termékek bevezetéséről, akár egyedi megoldások megvalósításáról. Szolgáltatásaink a tervezéstől, a bevezetésen, testreszabáson, integráláson át, a támogatásig terjednek.

Kollégáink, számos nagyvállalati bevezetési projekt tapasztalata alapján, szívesen adnak tanácsot a koncepció-kialakításban, specifikálásban, tervezésben is.

Egyike vagyunk azon néhány cégnek Magyarországon, amely komoly műszaki szaktudással rendelkezik az OpenText/EMC Documentum termékcsaláddal kapcsolatban.

Az elterjedtebb „dobozos” nagyvállalati dokumentumkezelő termékek jellemzően igen magas licenc-költséggel járnak. Lényegesen alacsonyabb költségű alternatívaként ajánljuk szíves figyelmébe a cégünk által fejlesztett moduláris dokumentumkezelő rendszerünkre – az IDMS-re - alapozott robusztus, testreszabható megoldásainkat.


 

IDYA
Gyógyszeripari szoftverek


Cégünk a legnagyobb magyarországi gyógyszeripari cégek számára készít szoftvereket. Többek között a következő területek szoftveres támogatását valósítottuk meg:

 • Klinikai vizsgálatok logisztikai támogatása, címkézés
 • Validált elektronikus- és papír dokumentum archívum
 • Validált dokumentum szerkesztő, véleményező, jóváhagyó rendszer
 • Gyártási dokumentációk kezelése és kiadása gyártáshoz
 • Gyártási (gyűjtő, fázis) címkék tervezése, és ellenőrzött nyomtatása
 • Eljárási utasítások (SOP-k), munkautasítások kezelése, kiadása, visszavonása
 • SmPC-k kezelése és változtatási folyamatai
 • Oktatás-nyilvántartó rendszer
 • Gyógyszerbizonylat-kezelő rendszer
 • Törzskönyvezési rendszer
 • Termelés-irányítási és bemérő rendszer

Keressen minket bizalommal akár a felsorolt, akár egyéb gyógyszeripari szakterülettel kapcsolatos szoftveres igénnyel.

Szoftvereink megfelelnek a gyógyszeripari validálhatóság követelmény-rendszerének, az iparági jogszabályoknak, szabványoknak (pl. GxP, CFR 21 Part 11). A validáláshoz szükséges dokumentációt biztosítani tudjuk, és a validálási eljárásban is segítséget tudunk nyújtani.


 

IDYA
Egyedi szoftverfejlesztés


Több, mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk nagyvállalati szoftverek specifikálása, tervezése, fejlesztése, bevezetése, támogatása területén. Elsődleges szempontnak tekintjük a robusztus kialakítást, a skálázhatóságot, a nagy adatmennyiség és nagy felhasználószám hatékony kiszolgálását.

Technológiai szempontból elsősorban Java, továbbá JavaScript, Android területeken rendelkezünk erős kompetenciával.

Nagyvállalati környezetben szinte minden esetben követelmény a vállalati informatikai infrastruktúrával és rendszerekkel történő integráció. Rendszereinket eleve az integrálhatóságot szem előtt tartva fejlesztjük, és igény szerint integráljuk az Ügyfél informatikai környezetébe.

Az ügyfeleinktől számos alkalommal kaptunk pozitív visszajelzést a szoftvereink magas minőségére vonatkozóan. Ezt a minőség-orientált szoftverfejlesztési módszertanunknak köszönhetjük, melyből külön kiemelnénk a következőket:

 • A kockázatok csökkentése érdekében első lépésként a felhasználókkal együttműködve és a rendszerszervezői tapasztalatainkra alapozva kialakítjuk a leendő rendszer felhasználói specifikációját. Ezt tekintjük a szoftverfejlesztés legfontosabb szakaszának, amit az is mutat, hogy ez a szakasz néha hosszabb, mint az implementációs szakasz
 • Más mérnöki területekhez hasonlóan, addig nem kezdjük el a szoftvereink „építését” (programozását), amíg el nem készül a teljes körű műszaki terv (rendszerterv). Így egyrészt műszakilag átgondolt rendszerek készülnek, másrészt a tesztelésnek van egyértelmű viszonyítási alapja.
 • Nagy energiát fektetünk a rendszereink tesztelésére. A tesztelésért külön kollégák felelnek, és addig nem adunk át fejlesztést, amíg a tesztelő teljes körűen meg nem bizonyosodott a megfelelőségről. Ennek eredményeként az átadott rendszereinkben rendkívül alacsony az utólagosan felmerülő hibák aránya.

Szakmai tudásunkkal, tapasztaltunkkal szívesen állunk rendelkezésére bármilyen egyedi szoftverfejlesztési feladat megvalósításában.
© 2020 Idya Hungary Kft. Minden jog fenntartva.

logo off canvas