IDYA
SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégünk 1999 óta foglalkozik nagyvállalati dokumentumkezelő megoldások kialakításával, támogatásával.


Cégünk a legnagyobb magyarországi gyógyszeripari cégek számára készít szoftvereket.


Több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk nagyvállalati szoftverek specifikálása, tervezése, fejlesztése, bevezetése, támogatása területén.


Gépi adatgyűjtés
Prediktív karbantartás
Épületen belüli helyzetmeghatározás

IDYA
Üdvözöljük az IDYA Hungary Kft. oldalán!

 

Cégünk magyar tulajdonú vállalkozásként működik 1999 óta. Szoftverfejlesztéssel és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozunk. Célunk az igényes, magas minőségű, az ügyfél igényeihez igazodó, robusztus és skálázható szoftverek készítése.

Ügyfeleink kiszolgálását szakképzett tanácsadók, szoftvermérnökök, tesztmérnökök, dokumentációs szakemberek végzik.

Forduljon hozzánk bizalommal!


 

 

IDYA
Nagyvállalati dokumentum kezelés


Cégünk 1999 óta foglalkozik nagyvállalati dokumentumkezelő megoldások kialakításával, támogatásával. Mély szakmai ismeretekkel és hosszú évek tapasztalataival a hátunk mögött kínáljuk szolgáltatásainkat, legyen szó akár a nagyvállalati „dobozos” termékek bevezetéséről, akár egyedi megoldások megvalósításáról. Szolgáltatásaink a tervezéstől, a bevezetésen, testreszabáson, integráláson át, a támogatásig terjednek.

Kollégáink, számos nagyvállalati bevezetési projekt tapasztalata alapján, szívesen adnak tanácsot a koncepció-kialakításban, specifikálásban, tervezésben is.

Egyike vagyunk azon néhány cégnek Magyarországon, amely komoly műszaki szaktudással rendelkezik az OpenText/EMC Documentum és az IBM FileNet termékcsaláddal kapcsolatban.

Az elterjedtebb „dobozos” nagyvállalati dokumentumkezelő termékek jellemzően igen magas licenc-költséggel járnak. Lényegesen alacsonyabb költségű alternatívaként ajánljuk szíves figyelmébe a cégünk által fejlesztett moduláris dokumentumkezelő rendszerünkre – az IDMS-re - alapozott robusztus, testreszabható megoldásainkat.


 

IDYA
Gyógyszeripari szoftverek


Cégünk a legnagyobb magyarországi gyógyszeripari cégek számára készít szoftvereket. Többek között a következő területek szoftveres támogatását valósítottuk meg:

 • Klinikai vizsgálatok logisztikai támogatása, címkézés
 • Validált elektronikus- és papír dokumentum archívum
 • Validált dokumentum szerkesztő, véleményező, jóváhagyó rendszer
 • Gyártási dokumentációk kezelése és kiadása gyártáshoz
 • Gyártási (gyűjtő, fázis) címkék tervezése, és ellenőrzött nyomtatása
 • Eljárási utasítások (SOP-k), munkautasítások kezelése, kiadása, visszavonása
 • SmPC-k kezelése és változtatási folyamatai
 • Oktatás-nyilvántartó rendszer
 • Gyógyszerbizonylat-kezelő rendszer
 • Törzskönyvezési rendszer
 • Termelés-irányítási és bemérő rendszer

Keressen minket bizalommal akár a felsorolt, akár egyéb gyógyszeripari szakterülettel kapcsolatos szoftveres igénnyel.

Szoftvereink megfelelnek a gyógyszeripari validálhatóság követelmény-rendszerének, az iparági jogszabályoknak, szabványoknak (pl. GxP, CFR 21 Part 11). A validáláshoz szükséges dokumentációt biztosítani tudjuk, és a validálási eljárásban is segítséget tudunk nyújtani.


 

IDYA
Egyedi szoftverfejlesztés


Több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk nagyvállalati szoftverek specifikálása, tervezése, fejlesztése, bevezetése, támogatása területén. Elsődleges szempontnak tekintjük a robusztus kialakítást, a skálázhatóságot, a nagy adatmennyiség és nagy felhasználószám hatékony kiszolgálását.

Technológiai szempontból elsősorban Java, továbbá JavaScript, Android területeken rendelkezünk erős kompetenciával.

Nagyvállalati környezetben szinte minden esetben követelmény a vállalati informatikai infrastruktúrával és rendszerekkel történő integráció. Rendszereinket eleve az integrálhatóságot szem előtt tartva fejlesztjük, és igény szerint integráljuk az Ügyfél informatikai környezetébe.

Az ügyfeleinktől számos alkalommal kaptunk pozitív visszajelzést a szoftvereink magas minőségére vonatkozóan. Ezt a minőség-orientált szoftverfejlesztési módszertanunknak köszönhetjük, melyből külön kiemelnénk a következőket:

 • A kockázatok csökkentése érdekében első lépésként a felhasználókkal együttműködve és a rendszerszervezői tapasztalatainkra alapozva kialakítjuk a leendő rendszer felhasználói specifikációját. Ezt tekintjük a szoftverfejlesztés legfontosabb szakaszának, amit az is mutat, hogy ez a szakasz néha hosszabb, mint az implementációs szakasz.
 • Más mérnöki területekhez hasonlóan, addig nem kezdjük el a szoftvereink „építését” (programozását), amíg el nem készül a teljes körű műszaki terv (rendszerterv). Így egyrészt műszakilag átgondolt rendszerek készülnek, másrészt a tesztelésnek van egyértelmű viszonyítási alapja.
 • Nagy energiát fektetünk a rendszereink tesztelésére. A tesztelésért külön kollégák felelnek, és addig nem adunk át fejlesztést, amíg a tesztelő teljeskörűen meg nem bizonyosodott a megfelelőségről. Ennek eredményeként az átadott rendszereinkben rendkívül alacsony az utólagosan felmerülő hibák aránya.

Szakmai tudásunkkal, tapasztaltunkkal szívesen állunk rendelkezésére bármilyen egyedi szoftverfejlesztési feladat megvalósításában.


 

 

IDYA
Ipar 4.0


Az „Ipar 4.0” kifejezés a negyedik ipari forradalomra utal, ami az információs technológiák kiterjedt ipari alkalmazását jelenti, mint például a hálózatba kötött szenzorok, Internet of Things (IoT), big data, 3D nyomtatás, helymeghatározás, mesterséges intelligencia stb. Ezek segítségével olyan célok érhetők el, mint a hatékonyság jelentős növelése, valamint a rugalmas, akár egyedi gyártás képessége.

Cégünk két területre kínál informatikai megoldásokat:

 • Termelés-monitorozás, gépi adatgyűjtés
 • Prediktív karbantartás


Gépi adatgyűjtési és kapcsolódó technológiák használatával olyan termelés-monitorozási rendszert alakítunk ki, amely átfogó képet ad az adott üzem működéséről, hatékonyságáról. Ezen tény-információk elősegítik a hatékonyság-növelési törekvések, programok sikerét, azon konkrét adatokkal való alátámasztását. Mindezt olyan módon építjük ki, hogy a rendszer üzemeltetése minimális humán-erőforrás ráfordítást igényel az üzem dolgozói részéről.

A prediktív karbantartás a forgó alkatrészt tartalmazó gépek szenzoros figyelésére, és a szenzoros adatok valós idejű feldolgozására épül. A technológia alkalmazásával a várható meghibásodások jóval a tényleges megtörténtük előtt megjósolhatók, így elkerülve a meghibásodás miatti leállásokat és veszteségeket. Egyúttal a karbantartások éves költsége is csökkenthető, hiszen a rendszeres karbantartási stratégia helyett esemény-vezérelt stratégia alkalmazható.
 

A weblap sütiket használ

A sütik lehetővé teszik, hogy az internetes oldalak felismerjék Önt, megjegyezzék, amikor egy meghatározott honlapra látogat, biztonságos kapcsolatot hozzanak létre egy weboldallal, valamint növeljék a felhasználói élményt és a böngészés kényelmét azáltal, hogy az internetes tartalmakat az Ön preferenciáihoz, érdeklődési köréhez igazítják.

© 2024 Idya Hungary Kft. Minden jog fenntartva.

logo off canvas